IT Assist

Werkt u wel efficiënt met de computer of uw mobiele toestellen? Gebruikt u de software of de apps op een doeltreffende manier? Kent u de nieuwe snufjes nog niet? 

De wereld van digitalisering staat niet stil. Persoonlijk kan u er veel plezier aan beleven, maar in het werkveld is deze wereld niet meer weg te denken. 

Een computer/mobiele toestellen en zijn software/apps zijn er om u te helpen en tijds- en kostenbesparend te werken. Daarom is het belangrijk dat u vlot en efficiënt met de verschillende programma's kan werken.

Gaat het voor u te snel, wenst u kennis te maken met deze wereld of wilt u uw kennisveld verbreden? Voor persoonlijk gebruik of op de werkvloer? Hier krijgt u ondersteuning op maat van computerinitiatie tot gevorderd gebruik van kantoorsoftware (MS Office-pakket), tot gebruik van mobiele toestellen (Android).

Aanbod:

  1. computerinitiatie (basisprincipes computer, internet);
  2. besturingssystemen: leren werken met Windows (computer) of Android (smartphone of tablet);
  3. basis kantoorsoftware (Word, Excel, Access, Publisher, PowerPoint, Outlook, Office 365, ...);
  4. gevorderd kantoorsoftware;
  5. kantoorsoftware volgens uw persoonlijke behoeften.

Opleidingen kunnen volledig volgens persoonlijke noden aangevraagd worden. Dit biedt als grote voordeel dat u enkel de onderdelen ziet dat u persoonlijk of op het werk kunt gebruiken. Door de kleine groepjes is er een sterke persoonlijke begeleiding zodat u werkelijke geholpen wordt met uw problemen.

Uw bedrijfsprocessen kunnen samen bekeken worden waaruit de opleiding dan samengesteld wordt. Hierdoor zullen uw bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden en kan u nadien nog altijd terecht voor vragen of hulp.

Bij mij op kantoor kan u individueel komen, maar ook met twee of drie, waarbij de persoonlijke begeleiding gegarandeerd blijft.

Lessen kunnen ook bij uw thuis of op het werk doorgaan. Hierbij kunnen meerdere personen aansluiten afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Er zijn geen instap- of registratiekosten. 

Neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvend gesprek.