Hoger onderwijs

Bent u bezig met het behalen van je bachelor- of masterdiploma, maar struikelt u over bepaalde opleidingsonderdelen? Ziet u de bomen door het bos niet meer om alles rond te krijgen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Ondersteuning op maat voor IT of boekhoudkundige opleidingsonderdelen

De geziene leerstof wordt samen bekeken. Bij moeilijkere hoofdstukken wordt er langer stilgestaan en worden extra oefeningen gemaakt. U krijgt studietips om een betere studiemethode te ontwikkelen en de hoofd- en bijzaken worden aangeduid. Er kunnen ook concrete opdrachten meegegeven worden: een samenvatting maken, oefeningen voorbereiden, ... . 

Iedere student krijgt een aanpak op maat, waardoor de vaardigheden en het inzicht voor het opleidingsonderdeel vergroten.

U kan individueel komen, maar ook met twee of drie, waarbij de persoonlijke studiebegeleiding gegarandeerd blijft. 
Lessen kunnen ook bij u thuis doorgaan.

Er zijn geen instap- of registratiekosten. 

Neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvend gesprek.

Eindwerk/Thesis

Bent u bezig met uw eindwerk, maar lukt het niet om het correct uit te werken in MS Word? Hier kan uw document juist worden ingesteld en opgemaakt (cf. NBN-normen), zodat u zich alleen op de inhoud hoeft te concentreren. 

U kan ook een basisbestand verkrijgen die u enkel hoeft aan te passen aan persoonlijke opmaak en in te vullen met inhoud. 

Neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvend gesprek.